
A BiObuda nem csak egy piac, igazi közösségi élmény.
Amikor ellátogatsz hozzánk, a friss és szezonális kínálat mellett találkozhatsz olyan értékekkel is, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik a szombat délelőttödet.
Minden héten változatos, szezonhoz igazodó kínálattal várunk:
- friss zöldség és gyümölcs helyi gazdaságokból
- kézműves sajtok, tejtermékek, joghurtok
- frissen sült pékáruk, kovászos kenyerek
- minőségi hús- és hentesáru
- kézműves szörpök, lekvárok, mézek
- vegán és gluténmentes finomságok
- kézműves termékek




Üdvözöllek,
a nevem Coelho Ingeborg, és több mint húsz éve foglalkozom táplálkozástudománnyal és biogazdálkodással. Vál térségében 123 hektáron gazdálkodom, de a szívügyem mindig is az volt, hogy minél több emberhez eljuttassam a valódi, tiszta, egészséges élelmiszert.
Ezt támogatandó indítjuk útjára október 11-jén a BiÓbuda FARMERS MARKET-et Óbudán, a Goldberger Ingatlan területén. Egy olyan helyet teremtünk, ahol a tanúsítvánnyal rendelkező biogazdálkodók és a kézműves termelők közvetlenül találkozhatnak a vásárlókkal – közvetítők és felárak nélkül.
A piac minden szombaton várja a vásárlókat, és minden termelő számára ingyenes a részvétel. Így biztosítjuk a legjobb minőséget tisztességes áron.


Ha gyors vagy, garantált nyeremény a jutalmad!
Az első 2500 vásárló, aki legalább 10.000 forint értékben vásárol egy adott napon a BiObuda termelői piacon, egy palack Haraszthy Love bort kap ajándékba, amelyet a Winehub Borközpontban tud átvenni a blokk(ok) bemutatása mellett.
LÁTOGASD MEG PARTNEREINK OLDALÁT IS
BiObuda termelők

MATTEW
BIO zöldség, BIO gyümölcs
Egy családi biofarm, ahol nagy szeretettel és elkötelezettséggel dolgoznak, céljuk minél több embert bevonni öktermelésbe és minőségi, környezettudatos élelmiszert kínálni.

KÖVESI FERENC
zöldség, gyümölcs
Kövesi Ferenc a Biokosár alapítója, ahol bio‑gyümölcsöket és zöldségeket kínálnak. Informatikusként kezdte, de az egészséges, tiszta élelmiszerek iránti vágy vezette a bioélelmiszer-forgalmazás felé. Filozófiájuk a természetesség, a vegyszermentesség és a nyomon követhető termelés biztosítása.

VIRÁG ISTVÁN
kenyér, pékáru
A vidékikenyér nemcsak organikus, vegyszermentes és kézműves, de szeretettel is készül. A legtöbb termék organikus és természetes alapanyagokból készítik. A termékek elkészítésénél felhasznált alapanyagok 100%-ban vegyszermentesek.

TOMKA ANNA
BIO szörp, BIO lekvár
Családi gazdaság, ahol generációk tapasztalata és a természet szeretete találkozik. Főként hagyományos módon, vegyszermentesen termesztett zöldségekkel, gyümölcsökkel és házi készítésű termékekkel foglalkoznak. Filozófiájuk középpontjában a természetközeliség, az egészséges táplálkozás és a család értékeinek megőrzése áll.

GYÖNGYÖSI SÁNDOR
BIO gomba
Gyöngyösi Sándor biogazda 1990 óta foglalkozik gombatermesztéssel, 2003-tól pedig ellenőrzött ökogazdálkodóként végzi munkáját. Egy ismerőse kérésére kezdett gyógygombákkal foglalkozni, elsőként a Ganoderma termesztésével. Ma már négyféle gyógygombát nevel fülöpjakabi biogazdaságában, melyek az egészségesebb, hosszabb élet kulcsai lehetnek.

NÉMETH ATTILA
BIO csíra
A BIOHÁLÓ 1997-ben alakult családi vállalkozásként, miután Új-Zélandon ismerkedtek meg a csírák és a búzafű világával. Kezdetben érdekességként termesztették őket, majd az egészséges táplálkozásban látták meg a jövőt. Ma hagyományos módon, gépek nélkül készítik bio termékeiket, amelyek a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelnek.

BIO méz
…
Csatlakozz hozzánk termelőként
A BiObuda célja, hogy teret biztosítson a hazai gazdaságoknak, ahol közvetlenül, közvetítők és bérleti díjak nélkül találkozhatnak a vásárlókkal.
Fontos kiemelni:
- minden termelő ingyenesen árusíthat nálunk,
- minden bevétel közvetlenül a gazdához kerül,
- a vásárlók pedig tiszta, megbízható, szezonális élelmiszerekhez jutnak
Itt találsz meg minket
Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár udvarán vagyunk. Ha autóval jössz, bátran használd az ingyenes parkolónkat.
1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43.